Diverse behandelingen

Stress


Trauma
Stoppen met roken


Depressie
Hypnotische ervaring

Stress

Stress is vaak de oorzaak van allerlei ziektes in onze westerse samenleving. Denk aan bijvoorbeeld hartproblemen. Wist je  bijvoorbeeld dat het je immuun systeem verzwakt? Je bent dan veel vatbaarder voor allerlei ziektes en virussen. Hypnotherapie helpt je te ontspannen, maar helpt ook de stressfactoren in je leven aan te pakken. Welke factoren of situaties veroorzaken bij jou de gespannenheid? Wat is jouw automatische reactie daarop en wat zijn betere manieren om met die situaties of factoren om te gaan? Met behulp van hypnotherapie zoeken we de oorzaken op en vinden we nieuwe manieren om met de situaties om te gaan.

Maak een afspraak

Trauma

Een trauma kun je oplopen door een angstige ervaring in je jeugd die je niet kunt verwerken en waar je later nog last van hebt. Vaak zie je hier ook uiteenlopende klachten en is de traumatische ervaring “vergeten”. Door middel van regressie onder hypnose kunnen we die ervaringen opsporen en op een gecontroleerde manier oplossen. Trauma’s kunnen ook ontstaan door een zeer heftige gebeurtenis die je als volwassenen meemaakt, die je vervolgens niet kunt verwerken. Denk aan b.v. een auto-ongeluk, overval, bijna vliegtuig ongeval etc. Na zo’n heftige gebeurtenis kun je psychische klachten ontwikkelen. Symptomen waaruit blijkt dat je de gebeurtenis moeilijk kunt verwerken zijn onder andere flashbacks, terugkerende nachtmerries, algehele gespannenheid of heftige emoties. Zo’n ingrijpende gebeurtenis kan ook invloed hebben op hoe je over jezelf of over anderen denkt.

Denk bijvoorbeeld aan schuldgevoelens. "Had ik maar…", of verlies van vertrouwen in andere mensen. Een trauma verwerken is goed mogelijk met behulp van hypnotherapie op een zeer ontspannen manier.

Maak een afspraak

Stoppen met roken

Ook ik was een roker. Wil je weten hoe ik er vanaf gekomen ben? Roken is voor 10% een nicotine verslaving en voor 90% gedrag. Wist jij dat nicotine jarenlang als landbouwgif werd gebruikt en ook dat het inmiddels verboden is? Wat zou jij doen als je met een tijdmachine terug in de tijd kon gaan naar je jongere zelf, vlak voor je je eerste sigaret opstak? Wat zou het eerste zijn dat je zou zeggen? Steek er maar één op, je moet alles geprobeerd hebben en het kan geen kwaad? Of overtuig je je jongere zelf ervan dat je er niet aan moet beginnen omdat het zo slecht voor je gezondheid is en het ontzettend moeilijk is om er weer mee te stoppen?

 

Stop nu echt met roken en wordt weer een niet-roker met behulp van mijn behandelplan. Ik heb in mijn praktijk een slagingspercentage van 85% in één sessie.

Maak een afspraak

Zeer goede ervaring met Hypnotherapie. Ben nu al ruim 8 maanden gestopt met roken !!

Zeer prettige rustige benadering .

Sandra

Depressie

Bijna iedereen krijgt in zijn leven wel een keer te maken met  depressieve klachten, bijvoorbeeld na een verlies of trauma. De meeste mensen komen hier na een bepaalde periode vanzelf weer overheen. Sommige mensen komen hier niet zelf weer uit of hebben regelmatig terugkerende periodes van zeer neerslachtige buien zonder aanwijsbare oorzaak. Een depressie heeft een behoorlijk ontwrichtende werking op de kwaliteit van leven.

Indien er geen duidelijk aanwijsbare oorzaak is dan ligt de dieper liggende oorzaak vaak in het verleden. Vaak zelfs in de periode van 0-7 jaar. Je bent je dan niet meer bewust van de oorzaak maar je onbewuste weet dat nog wel. Met behulp van regressie onder hypnose kunnen deze onbewuste aanleidingen vaak in één tot drie sessies opgespoord en opgelost worden. Hypnotherapie kan ook in dit geval een enorme verbetering bieden en vaak de depressie zelfs volledig oplossen.

Maak een afspraak

Hypnotische ervaring

Benieuwd hoe hypnose jou kan helpen? Of gewoon nieuwsgierig naar hoe het voelt om onder hypnose te gaan? Hypnose is een heel natuurlijk staat voor ons. Denk bijvoorbeeld aan het wegdromen bij een mooie gedachte waarbij alles om je heen even ‘vergeet’. Of juist de ontdekking dat wanneer je in de auto rijdt je opeens merkt dat je een heel stuk van de weg bewust niet meegekregen hebt. We kunnen het dus allemaal. De hypnotiseur of hypnotherapeut helpt je die staat te bereiken om zo je onderbewustzijn makkelijker te bereiken. Onder hypnose maken we dus veranderingen in het onderbewuste. Je onderbewuste is er puur op gericht om te overleven. Soms heb je jezelf echter overlevingsstrategieën aangewend die nu niet meer zo handig zijn. Bewust weet je dat vaak wel al. Denk bijvoorbeeld aan drugs gebruiken om stressgevoelens weg te drukken. Met behulp van hypnose zetten we je onderbewuste op het pad waar jij bewust heen wil zodat bewust en onbewuste allebei dezelfde kant opwerken. 


Wil jij een hypnotische ervaring? Bel of mail voor een afspraak waarbij je in een half uur kennismaakt met hypnose.

Maak een afspraak
arrow_drop_up arrow_drop_down