Erectiestoornis en
vroegtijdige zaadlozing

Erectiestoornis

Een erectiestoornis komt veel vaker voor dan je denkt. Er rust echter nog een groot taboe op. Daar waar vrouwen onderling misschien vaginisme nog wel met een goede vriendin bespreken, praten mannen niet over hun seksuele problemen met andere mannen. De stap richting huisarts is al een hele stap. 

Ook hier kan de oorzaak fysiek zijn, denk aan hoge bloeddruk, diabetes, verlaagde testosteronspiegel of bijwerkingen van medicatie. Maar als daar geen oorzaak gevonden wordt wat dan?
 Ook bij mannen is de onderliggende oorzaak vaak divers zoals spanning, faalangst door een minder geslaagde vrijpartij in het verleden, etc. Gelukkig is hier heel gemakkelijk iets aan te doen. Ik kan de onderliggende oorzaak van het probleem met behulp van hypnotherapie opsporen. Dit soort klachten zijn vaak al in één tot drie sessies op te lossen.


Neem contact met ons op voor informatie of een afspraak via onderstaande contactformulier.

Wil je liever eerst thuis de speciaal door Fenix hypnotherapie ontwikkelde MP3 voor zelf hypnose proberen? Bekijk die hier.

Maak een afspraak

"Ik ben bij Jolanda terecht gekomen vanwege erectie problemen tijdens het swingen.  Jolanda is heel open en kundig, stelt de juiste vragen en stelt je enorm op je gemak.  Na de tweede sessie was er al een verschil tussen dag en nacht wat ik ervaarde. Ik kon veel meer genieten van het moment, had gewoon een goede erectie en voelde me echt heel goed.  Ik kan iedereen aanraden om een gesprek met Jolanda aan te gaan. Ze is een hele fijne vrouw, zeer kundig, open, oprecht en wil alleen maar het beste voor jou als client. Dank je wel Jolanda voor alles wat je voor mij (en daarmee ook voor mijn partner) hebt gedaan"

Danny

Vroegtijdige zaadlozing

Een vroegtijdige zaadlozing kan een vervelend probleem zijn. Blijf er niet te lang mee rondlopen, want er is vaak gewoon wat aan te doen! Ik werk in mijn  praktijk met een combinatie van oefeningen, hypnotherapie en een deel bestaat uit cognitieve gedragstherapie. Een vroegtijdige zaadlozing kan veroorzaakt worden door diverse dingen zoals onzekerheid, gebrek aan kennis of techniek of belemmerende gedachten. Vaak is het ‘ ineens’  ontstaan, maar soms speelt het al sinds het begin van het seksleven. Psychische oorzaken zijn bijvoorbeeld: een minder leuke ervaring, stress, faalangst, een relationele oorzaak etc. Met de combinatie van technieken die ik toepas is er bijna altijd een duidelijke merkbare verbetering en vaak is het probleem na drie sessies volledig opgelost.


Blijf hier niet langer mee lopen en maak een afspraak via het contactformulier zodat ook jouw seksleven weer leuk en ontspannen wordt.


Wil je liever eerst thuis de speciaal door Fenix hypnotherapie ontwikkelde MP3 voor zelf hypnose proberen? Bekijk die hier.


Maak een afspraak


arrow_drop_up arrow_drop_down