Het vaginisme thuisprogramma

Vaginisme

Ervaar je pijn bij het vrijen? Alles al geprobeerd en toch geen fysieke oorzaak ontdekt die bij jouw klachten passen? Ben je het zat je verhaal steeds weer tegen een andere dokter te moeten vertellen en oefeningen te doen die confronterend zijn? Klaar met die therapieën die zich alleen richten op hoe het praktisch weer gaat werken, maar die voorbij gaan aan je gevoel en emotie?

Het vaginisme thuisprogramma is speciaal door Fenix Hypnotherapie ontwikkeld voor vrouwen met vaginisme of pijn bij het vrijen. Ook als je geen pijn hebt maar je niet comfortabel voelt bij het vrijen dan helpt dit programma jou.

Door middel van diverse oefeningen en audio's waarbij je je eigen seksualiteit weer ontdekt en de intimiteit weer opbloeit, wordt het weer genieten van het vrijen met je partner langzaam opgebouwd. De eerste stap is begrijpen van jouw eigen overtuigingen over seks zijn en hoe je de intimiteit met je partner weer kunt opbouwen. Je ontdekt wat jouw randvoorwaarden zijn en wat jou specifiek opwindt. Vervolgens begin je met de audio’s, waarbij je ontspant en met behulp van zelfhypnose beleef je jouw ideale vrijpartij in je verbeelding. Je leert jouw eigen lichaam verkennen en leert ervan te genieten. Pas zodra je daar compleet comfortabel mee bent ga je in hypnose steeds een stapje verder.

Het programma bevat diverse oefeningen en vijf mp3’s die je thuis in je eigen omgeving, op je eigen tempo kunt uitvoeren en beluisteren. In het programma word je stapsgewijs meegenomen in het oplossen van jouw vaginisme en leer je weer ontspannen en genieten van het vrijen. 


Schrijf je nu in

Het Vaginisme Thuisprogramma

Alles gaat op jouw tempo en jij hebt de volledige controle. Je gaat pas verder met de volgende oefening als je je volledig op je gemak voelt bij de vorige. Mocht je tijdens het programma stagneren of vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen via het contactformulier, email, whatsapp of kun je gewoon even bellen.

Uiteraard help ik dan graag verder. Vaak is een korte tip al genoeg om weer verder te kunnen. Wacht niet langer en laat dit niet tussen jou en je partner in blijven staan. Ook jij kan dit oplossen!

 

Let op! Voordat je hieraan begint check wel eerst bij je huisarts of er geen fysieke oorzaak is voor je klachten.

Je kan het programma bestellen via dit bestelformulier.


Jouw bijdrage hiervoor is slechts 249 euro. Deze investering wordt grotendeels verrekend mocht je later toch besluiten om liever langs te komen voor persoonlijke sessies.

arrow_drop_up arrow_drop_down