Bindingsangst en/of verlatingsangst?

Signalen van relatieproblemen. Herken je deze?

Je wilt graag een relatie of zelfs een intiemere relatie met iemand, maar die ander trekt zich terug zodra jij een stap vooruit zet. Of juist andersom: je wilt graag een relatie, maar zodra je een partner hebt dan krijg je het benauwd en trek je jezelf terug.

Misschien word je regelmatig verliefd op ‘de verkeerde persoon’, iemand die al een relatie heeft of emotioneel onbereikbaar is. Misschien kun je jezelf wel vinden in een van deze situaties en ben je verwikkeld in een spel van verlatingsangst en bindingsangst. 


Relatieproblemen hebben een oorsprong in het gevoel van veiligheid dat je als kind heb gehad in je gezin. Je ziet dan ook dat dezelfde patronen resoneren in een relatie met een partner als die we als kind met onze ouders hadden. Je speelt hetzelfde patroon van vroeger na met je partner. Dit is niet bewust omdat je het wilt, maar omdat het iets is dat we al kennen. 

Hypno-analyse

Met behulp van hypno-analyse gaan we op zoek naar de oorsprong en veranderen we het onbewuste patroon. Hierdoor sta je weer open voor gezonde relaties en stap je makkelijker uit het spel van aantrekken-afstoten van de bindingsangst en verlatingsangst. Bel of kom langs en ik ga je helpen om weer open te staan voor een gezonde relatie.

arrow_drop_up arrow_drop_down