Seksuele emancipatie
21 april 2021 

Seksuele emancipatie

Ondanks de vrouwen-emancipatie zijn we er toch als vrouwen nog niet helemaal als het gaat om gelijkwaardigheid ten op zichte van mannen.

Dit zie je op de werkvloer waar helaas de top nog steeds voornamelijk uit mannen bestaat en ook voor hetzelfde werk krijgen vrouwen nog steeds minder betaald.

Ook op het gebied van seks zijn wij vrouwen ook nog niet gelijkwaardig aan de man.

Tijdens het vrijen zie je dat veel vrouwen nog steeds gericht zijn op het plezieren van de man.

Dat blijkt ook uit het feit dat tijdens seks 95% van de mannen klaarkomt tegen een veel lager percentage vrouwen.

Hoe geëmancipeerd ben jij in bed?

Hoe werkt dat bij jou? Probeer jij ook vooral je man te plezieren tijdens de seks? Wij vrouwen verdiepen ons erin om te leren hoe we een man moeten pijpen, aftrekken etc.

Hoeveel procent van de mannen denk je dat zich verdiept in hoe ze een vrouw zou fijn mogelijk kunnen laten klaarkomen?

Als je tijdens het voorspel vnl. bezig bent om je man op te winden dan kan het zijn dat je zelf niet voldoende opgewonden raakt.

Onze clitoris is datgene wat in de baarmoeder uitgroeit tot een penis als het een jongetje is. De clitoris is dus de vrouwenpenis die gestimuleerd moet worden.

Helaas gebeurt dat bij de meeste vrouwen niet voldoende door penetratie alleen.

Het is niet zo dat mannen te weinig aandacht voor onze opwinding hebben. Wij doen daar zelf net zo hard aan mee en zijn vooral bezig met hem te plezieren.

 

Vaginisme en pijn bij het vrijen.

Vaginisme en pijn bij het vrijen bij vrouwen ontstaan vaak door angst en onzekerheid, maar ook doordat vrouwen en meisjes vnl. op het genot van de partner zijn gericht.

Als je partner dat dan ook is, dan kom je er als vrouw heel bekaaid van af. Dan wordt je niet voldoende opgewonden en dus ontspant je vagina niet voldoende en wordt je niet voldoende vochtig waardoor penetratie niet fijn is en zelfs pijn kan doen.

Vrouwen leer wat je zelf fijn vind. Hoe jij het liefst aangeraakt wordt. Wat jou opwindt en zorg dat er evenveel aandacht tijdens het vrijen is voor zowel zijn als jouw opwinding.

Vrijen en seks is samen genieten.

 

De oplossing

Heb jij pijn bij het vrijen of last van vaginisme? Of misschien geniet je niet zo van seks als je eigenlijk zou willen en wil je er iets mee doen? Dan heb ik een aantal opties voor je.

Wil je thuis zelf aan de slag dan is ‘Het vaginisme thuisprogramma' wellicht iets voor jou. Klik dan hier.

Wil je liever één op één begeleiding? Klik dan hier en vul het intakeformulier in

Heb je problemen met een orgasme krijgen en wil zelfhypnose proberen? Klik dan hier.

Wil je dit liever op lossen met één op één begeleiding? Klik dan hier.

Ervaar je andere problemen zoals weinig zin. Vertel me je probleem via het contactformulier en ik help je verder.  Klik dan hier.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down